Nom i cognoms:
María Garrido Merino.
Càrrec i departament:
Cap de Persones Operacional Centre-Nord.
Quants anys portes a Transgourmet:
12 anys.
Què és el que més t’agrada de la teva feina?
Que cada dia és diferent i el contacte continuat amb les persones. Sentir-me motivada és clau per aconseguir bons resultats.
Si Transgourmet fos un plat seria…
Tonyina amb ceba al Xerès. L’heu provat? Tant la tonyina com el vi de Xerès són ingredients versàtils amb qualitats úniques que, combinats, creen un plat de sabor també únic. Com els company@s que forma part de la familia Transgourmet!
Quin és el teu producte preferit del nostre assortiment?
Albariño Frailes Do Mar, per la seva frescor tan agradable i els matisos suaus. El tenim al nostre catàleg de vins!
Ens recomanes un restaurant? (i per què?)
La Ermita, a Alcalá de Henares (Madrid), pels seus plats tradicionals i l’entorn on es troba. Recomano encarregar el xai o el garrí… Són una delícia pel paladar!
Què és el millor que t’ha passat a l’empresa?
Totes les obertures que s’han fet dels nous centres GM Cash-Gros Mercat aquests anys, essent un dels reptes més grans el projecte de Canàries. Les obertures enriqueixen i afavoreixen un major treball en equip entre tots els companys i companyes que hi participen. Estem esperant la propera!
Una frase que defineixi Transgourmet.
Sens dubte, “Una empresa de persones per a persones”. Les grans empreses les defineixen el gran equip de persones que les formen i el valor humà. I això és una cosa que tenim gravat tot@s els que treballem a Transgourmet.
Alguna cosa per afegir…
No puc deixar de fer esment els companys i companyes, tant del meu departament com de la resta de la companyia. El treball en equip és fonamental per al bon funcionament i creixement d’una empresa. A Transgourmet ho tenim clar!
A qui esculls per respondre el qüestionari de la propera newsletter?
Inmaculada Tejero Campano, comercial especialista de Frescos a la zona Centre.