Vés al contingut
Panaderia

Supermercats

GM Food assoleix els 30 supermercats a Tarragona

26 de juliol de 2018

Doble obertura SUMA i Proxim a la província

GM Food, líder del sector majorista de la distribució alimentària a l’estat, arriba a la xifra de 30 supermercats franquiciats a la província de Tarragona amb l’obertura dos establiments de les ensenyes SUMA i Proxim, que suposen la creació de 8 nous llocs de treball, i un total de 500m2 de sala de vendes.

El nou SUMA inaugurat a la ciutat de Tarragona, està situat al carrer Marquès de Montoliu 4, i disposa amb seccions de Xarcuteria, Carnisseria, Congelats, Fruita i Verdura, i Fleca a lliure servei. El centre, amb una superfície de sala de vendes de 400m2 i 6 treballadors, comptarà a partir de setembre amb una àrea de celler formada per una àmplia selecció de referències. L’horari d’obertura és de 8:00 a 24:00h de dilluns a diumenge.

Proxim Xerta, que obrirà les portes el proper 3 d’agost, està ubicat al carrer Antoni Añon, 2 de Xerta. Amb una sala de vendes de 100 m2 i atès per 2 empleats, el nou comerç de proximitat compta amb les seccions habituals en lliure servei. El centre té un horari d’obertura de dilluns a dissabte de 09:00 a 14:00h i de 17:00 a 20:30h.

L’ensenya SUMA, creada l’any 2000 és una de les més prestigioses en distribució alimentària, i com Proxim està en expansió a tot Espanya. Les dues ensenyes destaquen per la seva proximitat, tracte directe amb el públic i per comptar amb un extens llistat format per més de 10.000 referències -més de 1.600 de marca pròpia-, totes elles de primera qualitat. Els centres SUMA y Proxim compten les marques pròpies de GMFood Iberica: Gourmet, Mical, Micaderm, Sabor Español i Mic & Friends, totes de gran qualitat.

GM Food a Tarragona

General Markets Food Iberica, compta a la provincia amb 26 supermercats franquiciats SUMA (5 a la ciutat i 21 repartits entre diferents localitats), i 4 centres franquiciats Proxim (a Alcanar, La Galera, Salou i Xerta). A més, la companyia té 4 Gros Mercat a Amposta, El Vendrell, Reus i Tarragona, els dos últims amb un servei de benzineres GM Oil obertes a tot el públic.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!