Vés al contingut
FOTOMercatSarriaFaçana

Supermercats

El supermercat Superestalvi del mercat de Sarrià de Barcelona passa a dir-se Spar

15 d'octubre de 2024

El supermercat Superestalvi ubicat al mercat municipal de Sarrià de Barcelona ha passat a dir-se Spar. Aquest ja era l’últim dels quatre establiments que, des que Miservi va comprar l’empresa Estalsa, faltava per canviar de marca. Per tant, totes les botigues de l’antiga marca Superestalvi ja han passat a Spar. Es tracta de quatre supermercats que es troben situats als mercats de Les Corts, del Clot i de Sarrià, i al número 317 del carrer València, davant del mercat de la Concepció, al barri de l’Eixample.

Són botigues de proximitat, amb una presència tradicional als mercats municipals de la Ciutat Comtal i que destaquen per la seva atenció personalitzada, la varietat de marques en l’assortiment. Per això, l’assortiment de productes busca complementar l’oferta dels propis mercats municipals, per proporcionar un servei òptim a les famílies que hi acudeixen a fer la compra diària o setmanal de tot tipus d’articles de gran consum i producte fresc.

L’Spar del mercat de Les Corts té una sala de venda de 509 m2, el del mercat del Clot té una sala de venda de 390 m2, el del mercat de Sarrià és de 187 m2 i el del carrer València de 139 m2.

Miservi, és la societat propietat al 50 % de Valvi Supermercats i Transgourmet Ibèrica. Va comprar l’empresa Estalsa a finals del 2023, corporació que comptava amb quatre supermercats amb la marca Superestalvi al centre de Barcelona. 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!