Vés al contingut
LluísLabairu_Aecoc

Corporativa

Lluís Labairu: “Transgourmet està finalitzant amb èxit la seva estratègia de transformació iniciada el 2019”

17 d'octubre de 2024

El director general de Transgourmet Ibèrica ha participat en la 39a edició del Congrés AECOC de Gran Consum

El director general de Transgourmet Ibèrica, Lluís Labairu, ha destacat avui, en la 39a edició del Congrés AECOC de Gran Consum, la consolidació de l’estratègia de transformació que la companyia va iniciar l’any 2019, que ha comptat amb el suport del grup suís Transgourmet, holding al qual pertany des de fa tres anys.

“Hem transformat la línia de retail, en abandonar una part molt significativa de vendes, que eren operacions de caràcter especulatiu, i passar a posar el focus en el desenvolupament de la franquícia. Ara, el nostre negoci de retail està perfectament actualitzat i ordenat, en un procés de creixement important. Tenim una taxa d’obertures de 60 franquícies anuals, amb un important nivell de qualitat”, ha afirmat.

En relació amb la seva altra línia de negoci, enfocada a horeca, Lluís Labairu ha destacat la decisió de deixar de banda el food service organitzat per centrar-se en l’independent “ja que, a Espanya, l’hostaleria està focalitzada sobretot en restaurants, bars, cafeteries unifamiliars i petits. Per això s’ha fet una forta inversió als nostres centres cash&carry, que hem transformat amb una doble funció: la pròpia del cash i la de plataforma logística de proximitat per subministrar a aquest food service independent. En aquests moments, ja tenim més de 350 comercials i l’any que ve arribarem a comptar amb més de 300 camions”.

Lluís Labairu també ha anunciat la celebració del centenari de la companyia el 2025, fet que demostra la capacitat de respondre amb eficàcia als canvis del mercat al llarg d’aquest període: “Quan una empresa té 100 anys, té l’obligació d’adaptar-se als canvis socials que permanentment hi ha, cosa que hem anat fent per arribar a la majoria d’edat”.

L’objectiu de Transgourmet Ibèrica és “subministrar a l’hostaleria independent per tot Espanya i ser un operador destacat en la franquícia de proximitat de qualitat, perquè la proximitat ha estat, està i estarà de moda”.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!