Vés al contingut
Transgourmet_Mercabarna_

Gros Mercat

Transgourmet comença les obres a Mercabarna del seu primer ‘cash&carry’ especialment dissenyat per a professionals de l’hostaleria

30 de juliol de 2024

La companyia invertirà 11 milions d’euros en aquest nou concepte de centre que servirà perquè el sector de l’hostaleria es pugui proveir totalment sense sortir del recinte del gran mercat.

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i del supermercat de proximitat, ha començat les obres del nou cash&carry Gros Mercat que s’ubicarà a Mercabarna i que estarà destinat als professionals de l’hostaleria per tal que s’hi puguin abastir totalment sense haver de sortir del recinte del gran mercat. El projecte s’emmarca en l’estratègia de la companyia de ser proveïdor de referència de la restauració i, en aquest cas en particular, de la clientela de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Transgourmet ha dissenyat en aquesta ocasió un nou model de Gros Mercat amb elements diferencials perquè es converteixi en el buc insígnia del seu negoci pel sector horeca, amb una imatge i unes eines actualitzades. També fent un salt qualitatiu pel que fa al servei a l’hostaleria, un sector en el que la companyia compta amb una gran experiència i un model de negoci totalment dissenyat per cobrir totes les seves necessitats.

Així, el nou Gros Mercat posa el focus en el tracte i l’assessorament personalitzat, i s’adapta als requisits actuals del sector quant a assortiment, formats i qualitat del producte. Tot plegat acompanyat de solucions tecnològiques innovadores per facilitar més informació i per millorar el procés de compra per part dels clients. I per descomptat, amb l’orientació de personal expert en hostaleria per atendre i acompanyar els clients en la seva activitat diària.

El nou cash posarà a disposició de la clientela una àmplia oferta comercial d’11.400 referències de productes, amb una bodega especialitzada i mercat de frescos.

En total, Transgourmet hi invertirà 11 milions d’euros entre la construcció de l’edifici i les infraestructures necessàries pel seu funcionament. El cash es construeix en una parcel·la de 10.113 m2 i tindrà una superfície de venda de 3.500 m2.

.El centre també disposarà d’una àrea destinada a prestar servei als seus clients de Food Service perquè puguin rebre una compra integral de forma ràpida, còmoda i senzilla.

Compromís amb el medi ambient

Amb el lema “Fets en lloc de paraules”, la companyia reflecteix el seu compromís amb el desenvolupament sostenible i la lluita contra el canvi climàtic. Per això, aquest nou cash també comptarà amb les darreres mesures en eficiència energètica i reducció de l’empremta de carboni, entre les quals plaques fotovoltaiques, il·luminació led i unes instal·lacions i mobiliari de fred basades en la utilització de tecnologies refrigerants d’última generació.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!