Vés al contingut
SumaCambrils

Supermercats

Transgourmet continua creixent a Catalunya i obre 8 nous supermercats franquiciats durant el primer semestre

9 de juliol de 2024

Catalunya és la comunitat autònoma on s’han obert més botigues des de principi d’any

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i del supermercat de proximitat, continua expandint el seu model de supermercat franquiciat a Catalunya amb la inauguració de 8 noves botigues durant el primer semestre d’enguany. Aquests establiments, 4 Suma, 2 Proxim i 2 Spar, han significat també la creació de 31 llocs de treball i sumen una superfície de vendes de 1.330 m2.

Els 8 nous supermercats oberts s’ubiquen, per demarcacions: 3 a Barcelona (2 a Vilassar de Mar i 1 a Pallejà), 3 a Girona (La Jonquera, Olot i Santa Pau), 1 a Lleida i 1 a Tarragona (Cambrils).

Aquestes obertures avalen la solidesa de la línia de negoci de Retail de Transgourmet, que a Catalunya compta amb prop de 400 supermercats franquiciats i és la comunitat autònoma on s’han obert més establiments des de primers d’any.

El director de la línia de Retail, Jordi Arredondo, afirma: “Nosaltres apostem per la qualitat de les nostres franquícies. És aquí on basem el nostre creixement. I som optimistes, ja que estem convençuts que les botigues de proximitat segueixen essent un dels motors més importants del sector del retail”.

Si tenim en compte totes les noves tendes que Transgourmet ha inaugurat des de gener arreu de l’Estat, la xifra suma 22 centres en total: les 8 de Catalunya, 6 a les Balears, 3 a Castella – la Manxa, 2 a Aragó, 2 a la Comunitat Valenciana i 1 a Andalusia. Els nous establiments han generat 91 llocs de treball i sumen una superfície de vendes de 4.733 m2.

Transgourmet té dues prioritats: impulsar una cartera de serveis amb valor afegit pels franquiciats i aconseguir que el seu model de supermercat sigui tant de proximitat com de conveniència.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!