Vés al contingut
foto 1- cambrils

Supermercats

Transgourmet continua impulsant el seu supermercat de proximitat i aquest any ja n’ha obert 6 a Catalunya

7 de maig de 2024

Amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, és la comunitat autònoma amb més obertures des de principi d’any

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i del supermercat de proximitat, continua l’expansió a Catalunya amb els seus supermercats de proximitat i ja hi acumula 6 noves obertures des de començament d’any: 3 a les comarques de Girona, 1 a la demarcació de Barcelona, 1 a la de Lleida i 1 a la de Tarragona.

Aquests centres, amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, han generat 26 llocs de treball i sumen una superfície de vendes de 1.130 m2.

La companyia ha inaugurat 2 dels establiments durant el mes d’abril. Es tracta d’un Suma a Cambrils (Baix Camp, Tarragona) i d’un Spar a Olot (Garrotxa, Girona), que han significat la creació de 10 llocs de treball i una superfície de vendes de 515 m2.

Catalunya és la comunitat autònoma on Transgourmet ha obert més establiments de gener a abril, la qual cosa reflecteix una aposta clara de la companyia per créixer-hi.

Si comptem la resta de supermercats que ha obert arreu d’Espanya des de principi d’any, la xifra és de 15 nous centres: els 6 de Catalunya, 5 a les Illes Balears, 1 a Andalusia, 1 a Aragó, 1 a Castella – la Manxa i 1 a la Comunitat Valenciana. Per ensenya, són 11 supermercats Suma, 2 Proxim i 2 Spar, que en total han generat 60 llocs de treball i sumen una superfície de vendes de 3.063 m2.

La companyia continua impulsant el seu concepte de supermercat franquiciat que fusiona la proximitat del comerç tradicional amb els avantatges dels supermercats actuals.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, la segona empresa de distribució majorista d’Europa que pertany, al seu torn, al grup Coop. Actualment compta amb 5 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 28 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb la seva línia de Retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!