Vés al contingut
SumaMayo

Corporativa, Supermercats

Transgourmet ha inaugurat 18 nous supermercats franquiciats des de principi d’any

11 de juny de 2024

Amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, han generat 77 llocs de treball i sumen una superfície de vendes de 3.963 m2

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i del supermercat de proximitat, ha obert 3 nous supermercats franquiciats durant el mes de maig. Amb aquests 3, ja en són 18 des de principi d’any.

Per ensenyes, els establiments inaugurats al maig són 2 Suma, un a la província de Ciudad Real i un altre a l’illa de Mallorca, i 1 Proxim a la demarcació de Barcelona. En total, han representat la creació de 17 llocs de treball i sumen una superfície de vendes de 900 m2.

Des del gener i fins ara, Transgourmet ha obert 7 supermercats a Catalunya (3 a les comarques de Girona, 2 a la demarcació de Barcelona, 1 a la de Lleida i 1 a la de Tarragona), 6 a les Balears (4 a l’illa de Mallorca i 2 a la d’Eivissa), 2 a Castella – la Manxa (1 a la província de Toledo i 1 a la de Ciudad Real), 1 a Andalusia (província de Màlaga), 1 a Aragó (província d’Osca) i 1 a la Comunitat Valenciana (València capital). Per ensenyes, es tracta de 13 supermercats Suma, 3 Proxim i 2 Spar, que han generat 77 llocs de treball en total i sumen una superfície de vendes de 3.963 m2.

Amb aquestes obertures, Transgourmet continua impulsant el seu model de supermercat de proximitat, l’eix principal del qual és el tracte personalitzat i l’especialització dels productes segons la ubicació i els hàbits dels consumidors de cada zona. A més, disposen de seccions especialitzades en alguns dels seus establiments (carnisseria, xarcuteria, fruiteria, fleca…), amb l’objectiu d’oferir una àmplia varietat de referències locals i de temporada.

En l’actualitat, Transgourmet acumula prop de 800 franquícies repartides en 15 comunitats autònomes amb les marques Suma, Proxim i Spar, aquestes darreres a les comarques de Barcelona i de Girona.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!