Vés al contingut
Suma

Supermercats

Transgourmet incorpora 36 supermercats franquiciats els nou primers mesos de l’any

3 d'octubre de 2024

La companyia ha inaugurat en total 11 establiments a Catalunya a les comarques de Barcelona (5), Girona (4), Lleida (1) i Tarragona (1).

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i del supermercat de proximitat, ha completat els nou primers mesos de l’any amb 36 nous supermercats franquiciats: 31 supermercats Suma, 3 Proxim i 2 Spar, que han representat la creació de 159 llocs de treball i sumen una superfície de vendes de 7.908 m2.

Durant el mes de setembre, la companyia ha inaugurat 5 nous establiments: 3 es troben a la Regió de Múrcia (tots a Múrcia capital), 1 a Aragó (a la ciutat d’Osca) i 1 a la Comunitat Foral de Navarra (al municipi de Ribaforada). Amb l’ensenya Suma, en total han generat 30 llocs de treball i sumen una superfície de vendes de 1.217 m2.

Així mateix, els 36 supermercats inaugurats des del mes de gener es localitzen a 9 comunitats autònomes: 11 establiments a Catalunya (5 a comarques de Barcelona, 4 a les de Girona, 1 a les de Lleida i 1 a les de Tarragona), 6 a Balears (4 a l’illa de Mallorca i 2 a la d’Eivissa), 5 a Aragó (4 a la província d’Osca i 1 a la de Saragossa), 4 a la Comunitat Valenciana (2 a la província d’Alacant i 2 a la de València), 4 a la Regió de Múrcia (Múrcia capital), 3 a Castella – la Manxa (2 a la província de Toledo i 1 a la de Ciudad Real), 1 a Andalusia (província de Màlaga), 1 a Canàries (a l’illa de Tenerife) i 1 a la Comunitat Foral de Navarra.

Amb aquestes 36 obertures, la companyia compta amb prop de 800 centres repartits en 15 comunitats autònomes, amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, aquesta última a les comarques de Barcelona i Girona, que avalen la solidesa i expansió de la seva línia de negoci de Retail.

Transgourmet ha creat un concepte innovador de botiga, que fusiona la proximitat del comerç tradicional amb els avantatges dels supermercats actuals. Destaca l’especialització, rapidesa, proximitat i la personalització del seu servei, a més d’un assortiment que ofereix productes de primeres marques, articles d’origen local, frescos de temporada i marques pròpies.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!