Vés al contingut
ok camio elèctric 1

Corporativa, Sostenibilitat

Transgourmet incorpora un camió elèctric per al repartiment urbà a l’hostaleria

22 de maig de 2024

La companyia continua avançant cap a un model logístic més sostenible i eficient que contribueixi a descarbonitzar les rutes de transport

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i del supermercat de proximitat, ha incorporat un camió elèctric per fer el repartiment del seu assortiment d’alimentació i begudes als clients d’hostaleria, en línia amb l’aposta ferma de la companyia per un model econòmic més sostenible que protegeixi el medi ambient i el benestar social.

El vehicle farà una ruta per Barcelona amb la base localitzada al Gros Mercat ubicat al municipi de Montcada i Reixac i donarà servei als clients de la seva línia de Food Service.

En aquest compromís cap a un model logístic més sostenible i eficient, Transgourmet compta també amb un centenar de cotxes híbrids en la seva flota automobilística repartida per tot Espanya. L’estratègia de sostenibilitat de la companyia inclou igualment el consum d’energia 100 % renovable en totes les seves instal·lacions, tant a les oficines com als seus 70 GM Cash-Gros Mercat i a les seves 5 plataformes de distribució.

A més, la companyia continua avançant en el seu pla de reformes dels seus centres cash&carry amb la instal·lació de plaques solars per a autoconsum, canvi d’il·luminació al sistema led, aplicació de tecnologia refrigerant lliure d’emissions de CO2, renovació dels equips per uns altres de menor consum i la implantació d’un sistema de reciclatge als punts de venda dels GM Cash-Gros Mercat i les plataformes.

Un vehicle “zero” emissions
El nou camió elèctric, que la companyia ha adquirit a JAC Motors Iberia, és un model iJAC 7.5, de zero emissions, que contribuirà a descarbonitzar les rutes de transport, reduint fins a 10 tones l’any les emissions de CO2. A més de millorar la qualitat de l’aire, també ajudarà a mitigar la contaminació sonora en zones urbanes molt poblades.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!