Vés al contingut
GrosMercatTarragona

Gros Mercat

Transgourmet inverteix 5,9 milions en les reformes dels Gros Mercat de Blanes i de Tarragona

5 de juny de 2024

La companyia continua amb el programa de reformes als seus centres 'cash&carry' i ja ha inaugurat els dos primers d’aquest 2024

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i del supermercat de proximitat, ha invertit un total de 5,9 milions d’euros en les reformes integrals dels Gros Mercat de Blanes —a les comarques gironines— i de Tarragona. Aquestes renovacions s’emmarquen en l’important programa d’inversions estratègiques que la companyia està duent a terme per donar resposta amb innovació i més serveis a les noves tendències dels professionals de l’hostaleria i del comerç.

La inauguració dels Gros Mercat reformats ha comptat amb la presència de Lluís Labairu, director general de Transgourmet Ibèrica; la resta de membres del comitè executiu de la companyia, el personal dels centres i les seves famílies, i clients.

Reinventem el cash&carry del futur

Amb aquesta reforma, el cash&carry de Blanes compta amb una superfície de venda de 2.663 m2, inclòs el mercat de frescos, que ocupa 700 m2. Està ubicat al número 56-61 de l’avinguda Europa de la localitat i té una superfície total de 3.792 m2, una estació GM Oil, 90 places d’aparcament i hi treballen 30 persones.

Al seu torn, el Gros Mercat de Tarragona té una superfície de venda de 2.418 m2 i un mercat de frescos de 550 m2. Es troba situat al polígon industrial Francolí, a l’antiga carretera de València. Ocupa una superfície total de 4.646 m2, disposa d’una estació GM Oil i de 84 places d’aparcament i hi treballen també 30 persones.

En tots dos centres s’ha potenciat el mercat de frescos, que compten amb productes de carnisseria, xarcuteria, fruiteria, formatges i lactis, i congelats. També disposen d’una àmplia bodega i d’un extens assortiment de producte sec. Destaquen les marques pròpies: Quality, Natura, Economy, Zicarelli, Greenwell i Idonia en format horeca, a més de Gourmet, Mical i Micaderm en format retail. Tot molt enfocat a l’hostaleria i al comerç, promocionant els proveïdors locals.

Els dos cash ofereixen el servei de Food Service per tal que els professionals de l’hostaleria rebin les comandes als seus negocis de forma ràpida, còmoda i senzilla.

Fets en lloc de paraules

En línia amb el seu compromís amb la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic, també s’han implantat a tots dos centres mesures que afavoreixen la reducció del consum energètic i la millora de l’eficiència de les instal·lacions.

Els Gros Mercat renovats compten amb plaques fotovoltaiques, s’ha canviat la il·luminació a tecnologia led, s’han substituït les instal·lacions que hi havia per d’altres amb tecnologies que fan servir refrigerants sense afectació sobre el medi ambient i s’han renovat els equips per altres de més eficients amb menor consum.

A més, com tots els 70 centres de cash&carry de Transgourmet Ibèrica, fan servir energia renovable amb certificat d’origen i disposen de plans de gestió de residus.

Transgourmet té 24 centres Gros Mercat a Catalunya: 13 a la demarcació de Barcelona, 6 a la de Girona, 4 a la de Tarragona i 1 a Lleida.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!