Vés al contingut
FOTOSPAR

Supermercats

Valvi i Miservi reforcen amb 500 persones la plantilla per la temporada d’estiu i arriben als 1.500 treballadors

20 de juny de 2024

Les societats Valvi i Miservi, que gestionen 122 supermercats amb les marques Spar, Eurospar, Valvi i Suma, contractaran unes 500 persones per reforçar la plantilla durant els mesos d’estiu, passant dels 1.000 treballadors i treballadores que tenen actualment, als gairebé 1.500 persones. L’objectiu és reforçar els equips professionals dels establiments situats en municipis que, durant l’estiu, incrementen la seva població degut al turisme.

En aquests moments, dels 122 supermercats que gestionen, 73 pertanyen a Valvi i 49 a Miservi, la societat propietat de Valvi Supermercats i de Transgourmet Iberica, al 50%. De fet Valvi també té com a proveïdor exclusiu a Transgourmet Ibèrica, companyia líder a Espanya en el sector de la distribució alimentària majorista.

Els establiments que gestiona estan situats a les comarques de Girona, Barcelona ciutat i l’àrea metropolitana; les comarques del Maresme i Osona, i també a les illes d’Eïvissa i Mallorca. Els últims mesos, se n’han obert 3 en diferents mercats municipals de Barcelona, un a l’Eixample de Barcelona, un a Olot, un a La Jonquera i un altre a Sant Joan de les Abadesses. A part, també destaquen les reformes dels Eurospar de Pals i l’Escala, a la Costa Brava, per tal d’adaptar-los al nou model més sostenible i millorar l’experiència de compra de la clientela.

En totes les noves obertures es busca integrar-se al màxim al municipi i establir les sinèrgies possibles mitjançant acords amb els proveïdors locals. A més, dins la varietat de selecció d’alimentació, destaca l’assortiment de més de 3.000 productes d’origen Catalunya. També s’ofereix una àmplia gamma de vins, caves i licors de la secció especialitzada Vinoteca VNTC Valvi, que disposa de més de 2.000 referències, entre les quals hi ha una gran varietat de vins de denominació d’origen Empordà.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!