Vés al contingut
ImagenOlot

Corporativa, Supermercats

Valvi obre un Spar a Olot, especialitzat en productes locals

30 d'abril de 2024

Valvi ha convertit el supermercat de barri Queviures Cros d’Olot en un Spar. Es tracta d’una botiga familiar que fins ara operava amb l’ensenya Suma i que compta amb una llarga tradició a la capital de la Garrotxa. Els anys 80, va ser pionera en oferir el servei de lliurament a domicili, que encara avui es continua fent.

L’establiment manté un tracte personalitzat amb la clientela, responent a les seves necessitats diàries, en línia amb el model de botiga de proximitat de Valvi. Aquest Spar es troba situat al centre d’Olot, té una sala de vendes de 250 m2 i hi treballen 7 persones.

De la seva selecció d’alimentació de gran consum, en destaca l’assortiment de més de 3.000 productes d’origen Catalunya, una gran varietat dels quals procedeixen de diferents fabricants i productors de la comarca de la Garrotxa, tant a les seccions de lliure servei de fruiteria i fleca com en xarcuteria i carn envasada.

El supermercat es troba situat al número 12 del carrer Santa Magdalena i obre de dilluns a dissabte, de 08:45 a 20:30 h.

SOBRE VALVI SUPERMERCATS

Valvi Supermercats té com a proveïdor a Transgourmet Ibèrica, companyia líder a Espanya en el sector de la distribució alimentària majorista. Valvi Supermercats és una companyia especialitzada en supermercats de proximitat. És de capital familiar 100 % gironí i la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. Va tancar l’any 2023 gestionant un volum de negoci de 161 milions d’euros.

Amb les ensenyes Valvi, Spar, Eurospar, Spar Express i Suma, en l’actualitat gestiona 123 supermercats distribuïts entre les comarques de Girona, la demarcació de Barcelona i les illes d’Eivissa i de Mallorca, inclosos els de la societat Miservi, propietat de Valvi Supermercats i Transgourmet Ibèrica.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, la segona empresa de distribució majorista d’Europa que pertany, al seu torn, al grup Coop. Actualment, compta amb 5 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 28 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb la seva línia de Retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!